Hrvatska: Čiovo gori već treći dan, vatrogasci uspešno sprečavaju širenje vatre

Požar je pod kontrolom, ali ga još nismo ugasili, pa su čitavu noć dežurala 62 vatrogasca i 14 vatrogasnih vozila, saopštila je vatrogasna služba

30.07.2023. 09:37
  • Podeli:
vatrogasci (2)-64327cb24045c.webp Foto: Pixabay

Požar na dalmatinskom ostrvu Čiovo, u Hrvatskoj, koji je buknuo u četvrtak, još uvek nije ugašen.

Treću noć za redom vatrogasci su nadzirali i sprečavali eventualno razbuktavanje vatre, saopštila je vatrogasna služba na Čiovu.

"Požar je pod kontrolom, ali ga još nismo ugasili, pa su čitavu noć dežurala 62 vatrogasca i 14 vatrogasnih vozila kako bi mogli da intervenišu u slučaju potrebe", rečeno je u vatrogasnoj službi, prenela je agencija Hina.

Iz vatrogasne službe navode da će se i danas nastaviti aktivnosti vatrogasaca na požarištu, odnosno saniranje natopljavanjem rubnih delova radi sprečavanja eventualnog širenja vatre.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()