Hrvatska u šoku: Bik napao muškarca (68) na Bikijadi u blizini Splita

Životinja je stavljena pod nadzor, a policija je na mestu događaja obavila uviđaj

02.06.2024. 17:16
  • Podeli:
bikijada u radošiću kraj splita, radošić, bik - 2 jun 2024 - foto Ivo Cagalj PIXSELL-665c8c2ec6ee2.webp Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Šezdesetosmogodišnji muškarac povređen je danas popodne tokom Bikijade u Radošiću, kod Splita.

Povređeni muškarac je prevezen u splitski Kliničko-bolnički centar, navodi agencija Hina.

Nesreća se dogodila nešto posle 13 časova u Radošiću gde se održavala Bikijada, kada se u jednom trenutku bik otrgnuo nadzoru i povredio 68-godišnjaka, saopštila je portparol splitsko-dalmatinske Policijske uprave Sanja Nazlić.

Bik je stavljen pod nadzor, a policija je na mestu događaja obavila uviđaj kako bi utvrdila okolnosti tog događaja.

U splitskom Kliničkom-bolničkom centru kažu da je prema prvim procenama 68-godišnjak zadobio povredu abdomena. Njemu pružaju pomoć u hitnoj službi, ali još nije poznato da li je muškarac teže ili lakše povređen.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()