Hrvatska u šoku od direktne izjave predsednika: 'Novi ministar Habijan je gej'

Hrvatski ministar pre preuzimanja dužnosti obrisao je svoje golišave slike sa Instagrama

12.01.2024. 14:52
  • Podeli:
damir habijan TANJUG FOTO HINA EDVARD ŠUŠAk-65a143f3a08e1.webp Foto: TANJUG FOTO HINA EDVARD ŠUŠAK

Hrvatski predsednik Zoran Milanović komentarisao je danas obnažene fotografije ministra Damira Habijana sa Intagrama i šokirao izjavom da zna da je novoimenovani član vlade gej i dodao da nema ništa protiv toga.

"Pa ok, Habijan je gej", rekao je Milanović novinarima i dodao da je i njegova žena išla na Parade ponosa.

Predsednik Hrvatske je rekao da Habijan, koji je nedavno izabran za novog ministra privrede i održivog razvoja, živi normalnim životom.

"To su pitanja lične intime, ličnih opredeljenja, da li je neko gej ili nije. Habijan je gej. Nije čovek u ormaru, živi normalno", rekao je Milanović i ponovio da je novi francuski premijer takođe gej, preneli su hrvatski mediji.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()