Hrvatski ministar odbrane Banožić učestvovao u teškoj nesreći: Jedna osoba poginula u sudaru

Do tragedije je došlo u 6.15 časova, na izlazu iz Vinkovaca u smeru Županje

11.11.2023. 10:24
  • Podeli:
mario banožić, 19 okt 2023 - foto AP Photo Cliff Owen Tanjug-654f47626bb8d.webp Foto: AP Photo Cliff Owen Tanjug

Hrvatski ministar odbrane Mario Banožić učestvovao je jutros u saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginula jedna osoba, prenose mediji u Hrvatskoj.

On je upravljao ličnim vozilom koje se sudarilo sa kombijem, a vozač kombija je poginuo, prenosi Index.hr

Kako je za portal Telegram potvrđeno iz PU vukovarsko-sremske, nesreća se dogodila u 6.15 časova, na izlazu iz Vinkovaca u smeru Županje, a Banožić je prevezen u bolnicu.

Iz Opšte županijske bolnice Vinkovci za Telegram je potvrđeno da je Banožić jutros dovezen u tu bolnicu i da je na Odeljenje za intenzivno lečenje primljen u 8.30 časova.

Kako je saopštila je hrvatska Vlada, Banožić je zadobio teške telesne povrede, ali je van životne opasnosti.

"Ministar ima teške telesne povrede, prema prvim procenama lekara, van životne je opasnosti", izjavio je portparol hrvatske vlade, prenosi Hina.

On je naveo i da je Banožiću ukazana medicinska pomoć u Opštoj županijskoj bolnici Vinkovci i da će biti prebačen u KBC Osijek.

Direktor vinkovačke bolnice Krunoslav Špočić potvrdio je za HRT da Banožić ima "prvenstveno kontuzione povrede glave i mozga, ali da  za sada nije izgubio svest".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()