Incident u poznatom bugarskom odmaralištu: Devojčica dobila opekotine od flaširanog soka

Incident se dogodio pre 15-ak dana u hotelu u Zlatnim Pjascima u Bugarskoj

27.02.2023. 16:14
  • Podeli:
dete bolnica profimedia-0537879098-63aecac69d631.webp Foto: Profimedia

Devojčica stara osam godina dobila je unutrašnje opekotine nakon što je popila flaširani sok u poznatom bugarskom turističkom centru Zlatni Pjasci, preneli su danas bugarski mediji reči njenih roditelja.

Osmogodišnnja Radostina Koleva je po hitnom postupku primljena na odeljenje intezivne nege 11. februara na kom je provela 12 dana, preneo je portal Novinite.

Prema rečima majke devojčice, njena ćerka je, nakon što je popila sok u hotelu, osetila jako peckanje u ustima i grlu nakon čega joj je krenula pena na usta.

Dodaje da je dobila opekotine jednjaka i dela želuca i da je imala nakon toga niz intervencija u bolnici u kojoj je bila na lečenju.

Prema rečima oca devojčice, zaposleni u hotelu rekli su da dosad nisu imali problema za tu vrstu pića, a roditelji su podneli prijavu policij.

Policija je saopštila da je u upravu okruga Varna stigla prijava koja je proverena i prijavljena tužilaštvu.

Celokupna količina soka pronađena u hotelu je oduzeta i data na ispitivanje. Agencija za bezbednost hrane takođe je proverila hotel i proizvođača soka, a sve količine iz te serije povučene su iz prodaje.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()