Krivična prijava protiv zaposlenog u Domu za stare u Bjelovaru: Pretio kolegama

Osnovano se sumnja da je 42-godišnjak u grupi na aplikaciji za komunikaciju napisao preteće poruke

24.07.2024. 14:54
  • Podeli:
hrvatska policija profimedia-646f62402acee.webp Foto: Profimedia

Policija Bjelovara privela je danas i podnela krivičnu prijavu protiv 42-godišnjaka koji je zaposlen u ustanovi za smeštaj starijih i nemoćnih osoba u Bjelovaru, zbog pretnji svojim kolegama.

Osnovano se sumnja da je 42-godišnjak u grupi na aplikaciji za komunikaciju napisao preteće poruke. Muškarac je, saopštila je policija, predat pritvorskom nadzorniku Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.

Portal Bjelovar.live piše da se radi o Domu za starije i nemoćne osobe u kojem boravi 250 korisnika.

Neslužbeno saznaju da je pretnja 42-godišnjaka bila indirektno povezana za masakr u Daruvaru početkom sedmice kada je K.P. pucao u domu za starije i ubio šest osoba, uključujući i svoju majku.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()