Milanović odgovorio Plenkoviću: Anemični, ni dva skleka ne može da napravi

'Na čemu da mu zavidim? Na glupostima koje priča? Na zaštiti kriminalaca i sumnjivih tipova? Ja mu ne zavidim na tome'

14.04.2023. 15:15
  • Podeli:
milanovic_vjeran_zganec_rogulja_pixsell.jpg Foto: Pixsell

Hrvatski predsednik Zoran Milanović u najkraćem roku je odgovorio  premijeru Andreju Plenković, koji ga je ranije danas optužio da ima "sindrom šmrkanja" i predsedniku izvršne vlasti poručio da je anemičan i bez kondicije, i da ni dva skleka ne može da napravi.

"Anemični, ne može dva skleka da napravi i onda komentariše tuđa fizička svojstva. Ja to ne radim. Ja imam problema sa alergijama, imam ih ceo život i šmrkaću i dalje. On će se nekome rugati, ne može dva skleka da napravi, tri čučnja", rekao je Milanović.

Na tvrdnju Plenković da je predsednik države zavidan, Milanović je rekao:

"Na čemu da mu zavidim? Na glupostima koje priča, na zaštiti kriminalaca i sumnjivih tipova? Ja mu ne zavidim na tome. Ja to nisam radio", preneli su hrvatski mediji.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()