Milatović nezadovoljan: Predsedniku Skupštine Crne Gore nije bilo mesto u štabu SNS na izborima

Crnogorski predsednik smatra da Andrija Mandić nije poslao dobru poruku

18.12.2023. 16:19
  • Podeli:
andrija mandić, izbori u srbiji - 17 dec 2023 - foto A.H. ATAImages-658061a66c7da.webp Foto: A.H./ATAImages

Predsednik Crne Gore Jakov Milatović smatra da predsedniku Skupštine Crne Gore Andriji Mandiću nije bilo mesto ni u jednom izbornom štabu u Srbiji i dodao da je to loša poruka.

Na juče održanim izborima u Srbiji izborna lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" odnela je apsolutnu pobedu na parlamentarnim i pokrajinskim, dok je na izborima u Beogradu osvojila većinu, a Mandić je sinoć prisustvovao obraćanju predsednika Srbije u štabu SNS.

"Video sam to sinoć. Mislim da je to pitanje lične i profesionalne odgovornosti gospodina Mandića. Ja mislim da predsedniku Skupštine Crne Gore nije sinoć bilo mesto u izbornom štabu bilo koje partije u Srbiji, ali u svakom slučaju, kao što sam rekao, to je pitanje profesionalne i lične odgovornosti gospodina Mandića", kazao je Milatović novinarima na Cetinju, prenosi portal RTCG.

Kazao je da svakako takva poruka nije dobra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()