Muškarac sa Interpolove poternice uhapšen na granici Crne Gore i Hrvatske

Uhapšeni će danas biti sproveden sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici

18.03.2024. 11:05
  • Podeli:
ilustracija_hapšenje_anadolija -658740da55e2e.webp Foto: Anadolija

Pošto je utvrđeno da se nalazi na poternici beogradske kancelarije Interpola, S. N. uhapšen je na graničnom prelazu između Crne Gore i Hrvatske.

Granični policajci na prelazu Debeli brijeg prilikom kontrole utvrdili su da NCB Interpol Beograd raspisao poternicu za S. N. (34) nakon čega je i uhapšen, saopštio je MUP Crne Gore.

Kako se navodi, S. N. se traži radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od tri godine zbog krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje promet opojnih droga u saučesništvu.

Uhapšeni će danas biti sproveden sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()