Na Žabljaku pao metar snega: Sva durmitorska sela zavejana

Usled mećave, saobraćaj se otežano odvija na svim putevima

06.02.2023. 11:05
  • Podeli:
skijaliste_zima_suma_snijeg-63b6b17407a5c.webp Foto: Pixabay

Na Žabljaku je jutros izmerena temperatura od minus 13 stepeni Celzijusa, a snežni pokrivač je debljine 99 centimetara.

Usled mećave, saobraćaj se otežano odvija na svim putevima, puteve prema Pljevljima i Šavniku prohodnim održavaju ekipe putara koje su neprekidno na terenu.

Sva durmitorska sela su zavejana, a snabdevanje strujom i vodom zasad je redovno i uredno.

Zbog mećave i smanjene vidljivosti, skijalište Savin kuk juče nije bilo u funkciji iako se staze redovno uređuju i održavaju, preneli su podgorički mediji.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()