Nema žurbe, da se završe odmori: Milatović raspisao izbore u Podgorici

Milatović je svim učesnicima predstojećeg izbornog procesa poželeo uspešnu i fer kampanju

27.07.2024. 12:24
  • Podeli:
milatović_anadolija 1-64ad37a91642a.webp Foto: Anadolija

Predsednik Crne Gore Jakov Milatović raspisao je izbore za odbornike u Skupštini Podgorice za 29. septembar ove  godine.

"U skladu sa zakonskim obavezama i utvrđenim rokovima, raspisao sam izbore za odbornike u Skupštini Glavnog grada Podgorica. Prilikom određivanja datuma izbora, pored zakonskih rokova, u vidu sam imao razloge racionalnosti i činjenicu da će istog dana biti održani izbori za odbornike u Skupštini opštine Kotor", naveo je Milatović, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Milatović je svim učesnicima predstojećeg izbornog procesa poželeo uspešnu i fer kampanju, a građanima Podgorice da dobiju vlast koja će osigurati dinamičan razvoj glavnog grada.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()