Nezapamćena smrt doktora u Hrvatskoj: Direktor KBC Zagreb poginuo posle pada na klinici Rebro

Kolege lekari su pokušavali da ga reanimiraju, ali nisu uspeli

21.10.2024. 13:28
  • Podeli:
ante ćorušić, 26 sept 2024 - Robert Anic PIXSELL-671639aa6e26b.webp Foto: Robert Anic/PIXSELL

Ante Ćorušić, dugogodišnji direktor najveće zdravstvene ustanove u Hrvatskoj, KBC Zagreb, poginuo je danas posle pada na klinici Rebro, preneli su hrvatski medijii, potvrđeno je Indexu.

Kako prenosi portal Jutarnji list, pad se dogodio između zgrade Dermatologije i Objedinjenog hitnog bolničkog prijema (OHBP), Ćorušić je udario glavom i na mestu preminuo.

Kolege lekari su pokušavali da ga reanimiraju, ali nisu uspeli, a potom je u bolnicu stigla i policija i započela istragu o okolnostima ovog nesrećnog slučaja, preneo je portal Index.

Dok nije postao direktor najveće zdravstvene ustanove u Hrvatskoj Ante Ćorušić je vodio HDZ-ov odbor za zdravstvo i smatrao se sigurnim kandidatom za budućeg ministra zdravlja, ali je tada stranka Most uložila veto i on je imenovan za direktora KBC Zagreb.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()