Niko neće da preuzme telo Sulejmanovića: Ubica iz Gradačca nije sahranjen ni 19 dana posle trostrukog ubistva

Telo Sulejmanovića ni 19 dana nakon ubistva niko još nije preuzeo

30.08.2023. 11:03
  • Podeli:
gradačac ap photo via tanjug-64d66723eaf2b.webp Foto: AP photo via Tanjug

Telo monstruma Nermina Sulejmanovića i dalje se nalazi u Komemorativnom centru u Tuzli, a još niko nije podneo zahtev za njegovo preuzimanje.

Ovu informaciju potvrdio je za Avaz direktor Komemorativnog centra u Tuzli Faruk Latifagić.

Prošlo je 19 dana od stravičnog zločina u Gradačcu i otkako se telo ubice nalazi u hladnjači, a da se niko nije javio, prenosi Srpskainfo.

Njegov otac Fikret, koji se odrekao sina, ranije je rekao da misli da će Nermina sahraniti njegovi "krimosi".

Načelnik Gradačca Edis Dervišagić je rekao da čekaju uputstva iz Tužilaštva i Komemorativnog centra.

Ako se, kako kaže, utvrdi da je obaveza Opštine da ga sahrani, to će i uraditi.

Podsećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiza i Denisa Ondera. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()