Novi detalji o ubistvu policajca u BiH: Uhapšeni roditelji maloletnika (14) koji je izveo napad na policijsku stanicu

U napadu nožem na policijsku stanicu ubijen je policajac Ozren Maran

25.10.2024. 15:52
  • Podeli:
bosanska krupa policijska stanica Edina Zuko pixsell-671ba23758f14.webp Foto: Edina Zuko/Pixsell

Roditelji maloletnika koji je ubio policajca, a drugog teško ranio u Bosanskoj Krupi, su uhapšeni, saznaje Avaz.

Maloletnik (14) je tokom noći izvršio teroristički napad na policijsku stanicu. U stanicu je upao s nožem i napao pripadnike MUP-a.

Na teren su tada izašli pripadnici Specijalističke jedinice, veliki broj pripadnika uniformisane policije, kao i inspektori MUP-a Unsko-sanskog kantona.

Obelodanjeno je i ime ubijenog policajca, Ozrena Marana.

Drugi policajac nalazi se u Kantonalnoj bolnici dr. Irfan Ljubijankić i on je u stabilnom stanju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()