Odblokirani projekti na području Srpske: Goganović pohvalio odluku nemačke Vlade

Sagovornici su ocenili nedavnu posetu ministra odbrane Nemačke Borisa Pistorijusa kao pozitivnu

12.02.2024. 19:45
  • Podeli:
aleksandar goganović, 12 jan 2024 - foto Srna Borislav Zdrinja-65a143578e2c2.webp Foto: Srna/Borislav Zdrinja

Zamenik ministra odbrane u Savetu ministara Aleksandar Goganović pohvalio je danas odluku nemačke Vlade da odblokira projekte koji su bili privremeno zaustavljani na vojnim lokacijama koje se nalaze na području Republike Srpske.

Goganović je to rekao u razgovoru sa vojnim atašeom Nemačke u BiH pukovnikom Francom Јozefom Noltom.

"Goganović i Nolt su izrazili zadovoljstvo što uskoro počinje realizacija projekta rekonstrukcija grejanja unutar kasarne 'Vojvoda Radomir Putnik' u Doboju", saopšteno je iz Ministarstva odbrane u Savetu ministara.

Sagovornici su ocenili nedavnu posetu ministra odbrane Nemačke Borisa Pistorijusa kao pozitivnu, što je bila prilika da se razmene mišljenja i iznesu stavovi o raznim pitanjima, kako u zemlji, tako i u sistemu odbrane.

Goganović i Nolt su razgovarali o infrastrukturnim projektima koje Nemačka finansira na vojnim lokacijama, pa je zaključeno da je poboljšanje uslova za boravak i rad pripadnika Oružanih snaga BiH na vojnim lokacijama zajednički prioritet.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()