Oglasili se iz ustanova kojima je Bejbi Lazanja poklonio novac

On je svoju nagradu odlučio da donira Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju sa dnevnom bolnicom Mladen Ćepulić i Zavodu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju matičnih ćelija KBC-a Zagreb

16.05.2024. 21:53
  • Podeli:
Sanjin StrukicPIXSELL, Baby Lasagna, Bejbi Lazanja Evrovizija 1-66420bf097bde.webp Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Bejbi Lazanja odbio je 50.000 evra koje mu je vlada ponudila te je odlučio da ih donira.

Ovaj mladić, koji je i pre ovog predivnog gesta prikupio mnoštvo simpatija, odlučio je da novac donira Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju sa dnevnom bolnicom Mladen Ćepulić i Zavodu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju matičnih ćelija KBC-a Zagreb.

Nakon ovog gesta, oglasio se upravnik KBC-a Zagreb Ante Ćorušić, ali i Goran Roić, upravnik Klinike za dečje bolesti Zagreb.

"Posebno mi je to drago kada dolazi od najpopularnijeg Hrvata na svetu" istakao je Ćorušić na konferenciji za medije.

Ćorušić je naveo da će 25.000 evra, koje im je Bejbi Lazanja donirao, utrošiti za komforniji smeštaj pacijenata.

"Jako me ovo iznenadilo jer dolazi od čoveka koji ima 28 godina, ali gledajući njega i sve što on radi u zadnje vreme", kazao je Ćorušić.

"Primili smo s oduševljenjem ovu vest, stvarno nas je iznenadilo, ali kad promislim i vidim koliko je Marko normalan i velik u svemu tome, s druge strane mogu to da objasnim. To nam puno znači, misliti na one kojima treba u ovom slučaju, možda i ima potrebniji od malih onkoloških bolesnika, ali naravno izuzetno smo zahvalni", rekao je za RTL Goran Roić.

"To nije mali novac,  nama svaka pomoć dobro dođe, pogotovo kad je na ovakav način, ovakvom gestom i taj novac ćemo upotrebiti za povećanje uslova lečenja i boravka malih onkoloških pacijenata na odeljenju. Kolege su rekle da žele da pozovu i ugoste Marka da poseti bolnicu i odeljenje", poručio je on.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()