Oružana pljačka banke u Zagrebu: Maskirani razbojnik odneo plen usred bela dana

Za sada nema informacija koja količina novca je opljačkana

25.09.2024. 14:36
  • Podeli:
pucnjava u zagrebu, hrvatska policija, zagrebačka policija - 5 april 2024 - foto Tomislav Miletic PIXSELL-660fb18fe98c6.webp Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Maskirani i naoružani razbojnik opljačkao je danas oko podneva banku u novozagrebačkoj Stonskoj ulici, saopštila je policija.

Prema prvim policijskim informacijama razbojnik koji je u banku upao oko 12.25 časova zapretio je zaposlenima oružjem i odneo novac.

Dodaju da u pljački nije bilo povređenih i da je uviđaj u toku.

Neslužbeno se saznaje da je reč o poslovnici OTP banke, ali nema informacija koja količina novca je opljačkana.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()