Palicama ga tukli dok nije pao u nesvest: U Podgorici napadnut tinejdžer zato što je nosio dres Zvezde

Nesrećni mladić je nakon toga prevezen u Klinički centar u Podgorici, u Urgentni blok, gde su mu konstantovane teške povrede.

06.03.2023. 11:25
  • Podeli:
crna gora policija  anaodlija-63f09001e1177.webp Foto: Anadolija

Tinejdžer D.R. pretučen je sinoć u centru Podogorice zato što je na sebi imao dres Crvene zvezde. Njega je pretuklo nekoliko osoba i zadobio je teže povrede, a među napadačima je bio i 18-godišnji Lazar Radulović koji je sin policijskog službenika i nakon saslušanja je pušten na slobodu, prenosi RTCG.

Do incindenta je došlo u PC igraonici kada je nekoliko osoba palicama pretuklo D.R. nakon što je odbio da skine Zvezdin dres. Mladić je od siline udara pao u nesvest, nakon čega su napadači pocepali dres i pobeli.

Nesrećni mladić je nakon toga prevezen u Klinički centar u Podgorici, u Urgentni blok, gde su mu konstantovane teške povrede.

Kako pišu Vijesti, Radulović je pušten nakon što je  tužilac tražio da se izuzme video nadzor na objektu kako bi se utvrdio identitet i drugih osoba koje su učestvovale u tuči.

Radulović je, navodno, pušten u dogovoru sa tužiocem dok se ne prikupe ostali dokazi.

Radulovićev otac je dugogodišnji službenik Uprave policije, piše podgorički dnevnik, a u grupi nasilnika bio je i sin još jednog policijskog službenika,

Njih dvojica su bili akteri i prethodne tuče, kada je napadnut sin podgoričkog biznismena. Radulović se tereti i za taj incident.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()