Parlamentarne izbore u Hrvatskoj pratiće 5.333 posmatrača

U Hrvatskoj se održavaju 11. parlamentarni izbori od proglašenja samostalnosti 1991. godine

16.04.2024. 23:59
  • Podeli:
izbori u hrvatskoj profimedia-65eb0f84bb259.webp Foto: Profimedia

Sutrašnje parlamentarne izbore u Hrvatskoj pratiće ukupno 5.333 posmatrača, saopštilo je Državno izborno poverenstvo (DIP).

Za praćenje rada izbornih komisija i biračkih odbora na biračkim mestima na području Hrvatske prijavljeno je 5.246 posmatrača.

Za praćenje rada biračkih odbora na biračkim mestima u inostranstvu prijavljeno je 87 promatrača, saopšteno je na internet stranici DiP-a.

U Hrvatskoj se danas održavaju 11. parlamentarni izbori od proglašenja samostalnosti 1991. godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()