Počinje popis stanovništva u Crnoj Gori: Službenici narednih dana na terenu od osam do 20 časova

Popisivači Uprave za statistiku biće narednih dana na terenu, od 8 do 20 časova, kada će posetiti domove građana

03.12.2023. 07:49
  • Podeli:
popis-potpis profimedia-0309250875--1665405691955.webp Foto: Profimedia

Danas počinje popis stanovništva u Crnoj Gori, a iz Monstata su pozvali građane da učestvuju u istom, pišu Vijesti.me.

Popis stanovništva, domaćinstava i stanova 2023. godine počinje danas, u nedelju 3. decembra, saopšteno je i zvanično iz Uprave za statistiku (Monstat).

Popisivači Uprave za statistiku biće narednih dana na terenu, od 8 do 20 časova, kada će posetiti domove građana.

"Sva pitanja i nedoumice vezane za popis, građani mogu uputiti pozivom na brojeve našeg Info Centra: 020/230-811 i 068/851-500 svakog dana, u vremenskom periodu od osam do 20 časova", saopšteno je iz Monstata.

Poručuju da učešće u popisu znači odlučnost svakog pojedinca da obezbedi temelj za bolju budućnost zasnovanu na tačnim podacima.

"Zato pozivamo sve građane da učestvuju u Popisu stanovništva, domaćinstava i stanova 2023. godine jer - Svi smo važni", poručuju iz Monstata.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()