Podgorica: Nakon potrage predao se osumnjičeni za ubistvo u kafiću

Do pucnjave je došlo u lokalu „Barley pub“, ispod Gradskog stadiona, oko 22.30 časova u subotu.

16.10.2022. 09:25
  • Podeli:
policija_CrnaGora_foto_Reuters-1664452291615.webp Foto: Reuters

Igor Nikić, za kojim se tragalo zbog sumnje da je sinoć u Podgorici iz vatrenog oružja usmrtio Dragana Ševaljevića (40), predao se policiji, nezvanično je saopšteno "Vijestima" iz Uprave policije.

Do pucnjave je došlo u lokalu „Barley pub“, ispod Gradskog stadiona, oko 22.30 časova u subotu.

Policija je tragala za Nikićem zbog sumnje da je ispalio smrtonosne hice u Ševaljevića.

„Večeras je u jednom ugostiteljskom objektu ispod stadiona pod Goricom došlo do upotrebe vatrenog oružja, kojom prilikom je od posledica ranjavanja smrtno stradao D.Š. Identitet počinioca je poznat policiji i preduzimaju se intenzivne radnje na njegovom lociranju“, rečeno je sinoć „Vijestima“ nezvanično iz Uprave policije.

Nakon ubistva inspektori su izuzimali tragove sa lica mesta.

Uviđajem je rukovodila dežurna tužiteljka u Višem državnom tužilaštvu Andrijana Nastić.

Nakon uviđaja, ona je novinarima kazala da je oko 22.30 sati obaveštena da je kod lokala „Barley pub“ došlo do upotrebe vatrenog oružja.

„U toku su policijsko-tužilačke aktivnosti na rasvetljavanju okolnosti događaja. Naložena je obdukcija tijela stradalog D.Š (40)“, rekla je tužiteljka Nastić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()