Podgorica: Pretnje nervnim gasom i eksplozivom u sudovima, ministarstvima i zgadama policije

Više crnogorskih škola takođe je i jutros je dobilo dojave o postavljenim bombama

09.06.2023. 09:23
  • Podeli:
crnogorska policija-6406f78c80be1.webp Foto: Profimedia

Na imejl adrese Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave policije, Agencije za nacionalnu bezbednost, ministarstava i nekih medija jutros je stigla pretnja da će u Podgorici, Baru, Budvi i Kotoru biti postavljeni kanisteri, navodno otrovnog nervnog gasa, sa detonatorskim uređajima, potvrđeno je portalu RTCG u pravosudnim institucijama.

Policija proverava ove dojave.

Više crnogorskih škola i jutros je dobilo dojave o postavljenim bombama. Pretnje su opet stigle mejlovima u kojima se, između ostalog, navodi da je "bomba u školi", "da su svi beznačajni" i pretnjama smrću.

Zbog toga će se, kako je saopštilo Ministarstvo prosvete, odvijati onlajn, a otkazuju se i eksterni ispiti za polumaturante.

U više crnogorskih gradova zbog pretnji postavljenim bombama nastava juče nije održana, evakuisana je i Skupština Crne Gore, ali i Viši sud i opštine.

Policija je pregledala 165 lokacija i utvrđeno je da su dojave bile lažne.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()