Podgorički mediji: Osumnjičeni za kopanje tunela ispod više suda pobegli u BiH?

Istražitelji veruju da su lopovi iz te sudske prostorije uzeli ono za šta su došli i/ili kontaminirali materijalne dokaze.

26.09.2023. 10:50
  • Podeli:
depo viši sud u podgorici facebook dritan abazović-6501f6b041e6c.webp Foto: Facebook@Dritan Abazović

Osumnjičeni za obijanje depo Višeg suda u Podgorici pobegli su iz Crne Gore 11. septembra u dva pravca, pišu Vijesti.

Jedan deo osumnjičenih pobegao je autobusom na relaciji Podgorica-Sarajevo preko graničnog prelaza Šćepan polje, dok su drugi granicu prešli na Dobrakovu, pišu danas podgoričke Vijesti pozivajući se na saznanja iz više neimenovanih izvora.

Navode da su to utvrdili tužilaštvo i policija u istrazi krađe dokaza iz depoa Višeg suda u Podgorici, koja je otkrivena 11. septembra ujutro.

Sagovornici, kažu, nisu objasnili ko je od četvorice osumnjičenih srpskih državljana izašao na kom prelazu, te dodaju da su oni Crnu Goru napustili nekoliko sati nakon što su u Botunu ostavili kombi korišćen za "probijanje" tunela do Višeg suda.

Zbog činjenice da su opremu sakrili pre nego je otkrivena provala u depo, istražitelji veruju da su lopovi iz te sudske prostorije uzeli ono za šta su došli i/ili kontaminirali materijalne dokaze.

Sada proveravaju da li im je neko iz Višeg suda u Podgorici pomagao u odabiru spisa predmeta, rečeno je Vijestima nezvanično.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()