Policija saopštila detalje saobraćajke u kojoj je povređen premijer RS

Nezgoda se dogodila juče oko 15.30 časova na magistralnom putu Vlasenica - Kladanj, u mestu Tišča kod Šekovići

28.08.2024. 10:52
  • Podeli:
viskovic-649acdd0f18c4.webp Foto: UNA

Policija će protiv D.Š., koji je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi u kojoj je povrijeđen premijer RS Radovan Višković, podneti zahteva za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu.

Podsećamo, nezgoda se dogodila juče oko 15.30 časova na magistralnom putu Vlasenica - Kladanj, u mestu Tišča kod Šekovići. U njoj su povređene tri osobe, od koje je jedna Višković.

"Tuaregom je upravljalo lice D.Š. iz Banjaluke sa kojim je na mestu suvozača bio premijer Srpske, a golfom je upravljalo lice F.J. sa kojim je na mestu suvozača bilo lice M.P., oba iz Brčkog. U Bolnici Zvornik od strane dežurnog doktora, premijeru Srpske i licima koja su se nalazila u golfu, konstatovane su lake telesne povrede. Vozačima koji su podvrgnuti testiranju, nije utvrđeno prisustvo alkohola i opojnih droga ili psihaoaktivnih supstanci u organizmu", naveli su iz PU Zvornik.

Dodali su da je o svemu obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu Područna kancelarija Vlasenica, koji se izjasnio da u navedenoj saobraćajnoj nezgodi nema elemenata krivičnog dela i da se radi o prekršaju.

Iz policijske su saopštili da su policajci iz Šekovića izvršili uviđaj saobraćajne nezgode, prenose Nezavisne novine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()