Poznato stanje žene ranjene u Gradačcu: Probudila se posle operacije

Zbog složenosti zdravstvenog stanja i dalje je potrebno intenzivno praćenje i lečenje

13.08.2023. 09:41
  • Podeli:
gradačac ap photo via tanjug (2)-64d6679204bf6.webp Foto: AP via Tanjug

Harisa Onder, koju je Nermin Sulejmanović ranio u Gradačcu kada je ubio njenog supruga i sina, i dalje se nalazi u bolnici.

Ona se probudila nakon operacije koju je imala juče, u svesnom je stanju, komunikativna i samostalno diše, piše Dnevni Avaz.

Ipak, zbog složenosti zdravstvenog stanja i dalje je potrebno intenzivno praćenje i lečenje.

Sulejmanović je u petak ubio svoju nevenčanu suprugu, a potom i Harisinog supruga i sina, Džengiza i Denisa Ondera, a, osim Harise, ranio je policajca Huseina Kotorića i građanina Nedima Pamukovića,

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()