Predao se osumnjičeni za ubistvo 19-godišnjaka u Sarajevu

Do pucnjave u Sarajevu je sinoć došlo nešto pre ponoći u kojoj je ubijen Faris Pendek (19).

29.01.2024. 18:07
  • Podeli:
policija_Sarajevo_ArminDurgut_Pixsell-64f73682c9fe2.webp Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Muškarac koji je osumnjičen za ubistvo 19-godišnjaka u Sarajevu u nedelju uveče, uhapšen je danas u poslepodnevnim satima, potvrđeno je za Klix.ba. 

Muškarac je ranije u toku dana najavio preko advokata da će se predati nakon što je izvršio ubistvo iz automobila koji je bio u pokretu.

Kako je saopšteno iz Ministarstva unutrašnjih poslova KS, inicijali osumnjičenog su A. Š., a nezvanično se saznaje da je uhapšen Adem Šuman.

Podsetimo, do pucnjave u Sarajevu je sinoć došlo nešto pre ponoći u kojoj je ubijen Faris Pendek (19).

U automobilu su bile još tri osobe i navodno pucnjavi je prethodila svađa u saobraćaju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()