Preminula policajka koja je kod graničnog prelaza Bajakovo motociklom naletela na Srbina i ubila ga

U saobraćajnoj nesreći pešak je smrtno stradao na licu mesta, a policajka koja je upravljala motociklom je prebačena u bolnicu

02.08.2024. 18:39
  • Podeli:
pxl-070322-92372733-photo-miroslav-lelaspixsell-hitna-pomoc.jpg Foto: Pixsell/Miroslav Lelas

Preminula je policajka koja je u četvrtak učestvovala u saobraćajnoj nesreći kod graničnog prelaza Bajakovo, javila je vukovarsko-sremska policija.

Policajka je preminula u KBC Osijek. Do nesreće je došlo pred graničnim prelazom Bajakovo na autoputu A3 u četvrtak oko 15,45 sati, kada je smrtno stradala jedna osoba, preneo je portal "24sata.hr".

Kako su saopštili iz policije, u nesreći su učestvovali službeni motocikl i pešak. U saobraćajnoj nesreći pešak je smrtno stradao, a policajka koja je upravljala motociklom je prebačena u bolnicu.

Policajka je imala teške telesne povrede, potvrdio je upravnik bolnice u Vinkovcima. Nakon primarne obrade upućena je u KBC Osijek, potvrdio je Krunoslav Šporčić.

O saobraćajnoj nesreći je obavešteno nadležno državno tužilaštvo. Uviđaj saobraćajne nesreće obavljaju policijski službenici PU brodsko-posavske. Srpski državljanin koji je stradao bio je vozač kamiona.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()