Preminuo Brano Mićunović

Sredinom novembra prošle godine SAD su mu uvele sankcije, između ostalog i zbog, kako je navedeno, povezanosti sa kriminalom

19.04.2024. 21:36
  • Podeli:
sveće pixabay-6453a4ab87543.webp Foto: Pixabay / Ilustracija

Crnogorski biznismen Brano Mićunović preminuo je večeras u Budvi u 72. godini, javjaju mediji.

Mićunović je vodio biznis u Crnoj Gori, a najčešće je pominjan kao osoba koja je rukovodila organizovanim kriminalom, što je on više puta demantovao, prenose Vijesti.

Sredinom novembra prošle godine, Sjedinjene Američke Države uvele su sankcije njemu i Miodragu Daki Davidoviću, zbog, kako je navedeno, povezanosti sa kriminalom i zlonamernim uticajem Rusije u regionu.

Mićunović je rođen u Nikšiću 1953.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()