Privedeno još šest lica zbog napada na Srbe u Sarajevu

Uhapšeni, svi iz Sarajeva, se nalaze na kriminalističkoj obradi u mesno nadležnoj Policijskoj upravi Ilidža

15.01.2023. 18:52
  • Podeli:
policija_foto_MUPKS-63c02526a1322.webp Foto: MUP KS

Policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, nastavljajući aktivnosti na rasvetljavanju i dokumentovanju krivičnog dela "nasilničko ponašanje", pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, identifikovali, pronašli i lišili slobode još šest lica koja su osumnjičena za napad na Srbe i vređanje dece na fudbalskom turniru u Sarajevu.

Uhapšeni se nalaze na kriminalističkoj obradi u mesno nadležnoj Policijskoj upravi Ilidža. Svi lišeni slobode su iz Sarajeva, navedeno je u saopštenju MUP-a Kantona Sarajevo.

Ranije su zbog sinoćnjeg napada na roditelje i decu iz Srbije, uhapšena četiri lica iz Sarajeva.

U zakonom propisanom roku lica lišena slobode će uz Izveštaj o počinjenom krivičnom delu biti predata u dalju nadležnost Kantonalnom tužilaštvu Kantona Sarajevo, dodaje se u saopštenju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()