Prve slike sa mesta masakra u Hrvatskoj: Preminula šesta žrtva, ubica bivši vojni policajac

Nakon što je napravio masakr u staračkom domu, ubica je uhapšen kod obližnjeg kafića

22.07.2024. 15:45
  • Podeli:
daruvar masakr spehar pixsell-669e6181d4de3.webp Foto: Damir Spehar Pixsell

Glavni državni tužilac Ivan Turudić potvrdio je danas medijima u Daruvaru da je šesta osoba preminula od posledica ranjavanja u današnjem krvavom piru u Domu za stare.

Direktor policije Nikola Milina je potvrdio da je osumnjičeni za masakr bio od ranije poznat policiji. Policija je, rekao je Milina, prema osumnjičenom do sada postupala tri puta zbog narušavanja jvnog reda i mira i porodičnog nasilja.

Poznanik ubice je za Dnevnik hrvatske Nove tv., rekao da ubicu poznaje iz domovinskog rata i da je i tada bio agresivan, te da je pio i da ima PTSP (posttraumatski stresni poremećaj).

Direktorka Opšte županijske bolnice Pakrac izjavila je za portal 24sata da je u njihovu bolnicu primljeno sedam pacijenata, od kojih je pet sa teškim telesnim povredama.

Prema pisanju Indexa.hr, ubica je 51-godišnji Krešimir Pahoki iz Donjeg Daruvara čija je majka bila štićenica doma.

Pahoki je penzionisani vojni policajac. 1996. godine odlikovao ga je Franjo Tuđman. Nakon što je napravio masakr u staračkom domu, ubica je uhapšen kod obližnjeg kafića.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()