Pucnjava u centru Sarajeva: Dvojica povređenih, jedan uhapšen

Uhapšenom je određeno policijsko zadržavanje do 24 sata, nakon čega će biti prebačen nadležnom tužilaštvu ili će biti pušten na slobodu

21.06.2023. 13:07
  • Podeli:
policija_Hitna_Sarajevo_FBiH_foto_Armin Durgut_PIXSELL-645b56f5d779d.webp Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Dve osobe povređene su u pucnjavi koja se dogodila u centru Sarajeva, kod hotela Evropa.

Kantonalni MUP saopštio je da su povređeni T.K, rođen 1981. godine, koji je zadobio ustrelnu ranu noge i N.S., rođen 1981. godine, koji je teške telesne povrede zadobio u fizičkom obračunu. Uhapšen je, navode, I.M., rođen 1983. godine, iz Sarajeva.

Kako je ranije objavio portal Radiosarajevo, akteri ovog doogađaja su Timur Keketović i Ibro Miladin.

Portparol kantonalnog MUP Mersiha Novalić izjavila je da je uhapšenom određeno policijsko zadržavanje do 24 sata, nakon čega će biti prebačen nadležnom tužilaštvu ili će biti pušten na slobodu.

"Treće opcije nema", kazala je Novalić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()