Pupovac novinarima: Hristos Vaskrse, danas niko ne treba da bude razočaran

Medije je interesovalo dali će lider SDSS da podrži novu vladu HDZ-a i Domovinskog pokreta

05.05.2024. 13:29
  • Podeli:
milorad pupovac, 5 maj 2024 - Igor Kralj PIXSELL-66376cfcb9066.webp Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Predsednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac prisustvovao je Vaskršnjoj liturgiji u hramu na zagrebačkom Cvjetnom trgu, a po izlasku okupljenim novinarima se obratio vaskršnjim pozdravom Hristos Vaskrse.

Novinari su ga u glas pitali da li će podržati novu vladu HDZ-a i Domovinskog pokreta, na šta je Pupovac odgovorio sa: Vaistinu Vaskrse.

Na insistiranje da kaže šta će bit sa SDSS-om, Pupovac je rekao: "Sve što vas i javnost zanima čućete za koji dan".

Na pitanje da li je razočaran, Pupovac je poručio da na današnji dan niko ne bi trebalo da bude razočaran.

"A da li ima li nekih briga koje delimo svi u ovoj zemlji - verovatno ima, ali danas se radujemo", naveo je Pupovac.

Lideri HDZ i Domovinskog pokreta, Andrej Plenković i Ivan Penava, najavili su da će narednih dana biti saopšteni rezultati pregovora njihovih timova o formiranju nove parlamentarne većine i vlade nakon aprilskih izbora.

Hrvatski mediji pišu da su Plenković i Penava, inače, bivši HDZ-ovac i gradonačelnik Vukovara, dogovorili formiranje vlade bez učešća SDSS-a.

Plenković je sinoć u Puli to demantovao tvrdeći da "nikome ne okreće leđa", pa ni SDSS-u.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()