Roditelje u Sarajevu napali huligani od ranije poznati policiji

Predstavnici bezbednosnih struktura Kantona Sarajevo uputili su niz izvinjenja zbog napada, izjavio ambasador Srbije u BiH

15.01.2023. 09:41
  • Podeli:
policija_foto_MUPKS-63c31523853e9.webp Foto: MUP KS

Ambasador Srbije u Bosni i Hercegovini Aleksandar Đorđević kaže da su mu predstavnici bezbednosnih struktura u BiH preneli da su grupu roditelja mladih fudbalera iz Beograda u Sarajevu napali huligani od ranije poznati organima reda i da je dobio obećanje da će napadači biti privedeni u najskorijem roku.

Đorđević je rekao da su četiri osobe napadnute u Sarajevu od kojih je jedna zatražila medicinsku pomoć zbog uboda nožem i primila je anti-tetanus.

On je precizirao da je jedan od roditelja zadobio ubod nožem u predelu debelog mesa, ali da se pretpostavlja da nije u pitanju ništa ozbiljno jer je dve ubodne rane dobio preko jakne.

Đorđević je naveo da su ostali napadnuti roditelji poprskani biber sprejom i da se pretpostavlja da im je bilo bolje odmah nakon što su se umili.

Ambasador Srbije u BiH kaže da su mu predstavnici bezbednosnih struktura dali obećanje da će u najskorijem roku napadači biti privedeni i da su u pitanju huligani od ranije poznati organima reda.

Đorđević je za Tanjug rekao da su mu se svi predstavnici bezbednosnih struktura sa kojima se čuo uputili niz izvinjenja zbog napada, kao i da su, kako kaže, reagovali odmah nakon što se napad dogodio.

On je naveo da su roditelji i deca Fudbalskog kluba Zvezdara, nakon napada pod policijskim obezbeđenjem.

"Ambasada Srbije je uputila zahtev svim bezbednosnim strukturama da pruže zvanične informacije o ovom događaju", rekao je Đorđević.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()