Sarajevski ugostitelj platio troškove turistima iz Srbije kojima su izbušene gume

Sejo Brajlović je oštećenima kupio sve nove gume, platio montiranje i balansiranje, a potom su od njega dobili i besplatnu večeru

04.01.2023. 15:38
  • Podeli:
Probušena guma_Foto Pixabay-63b58f0172fd4.webp Foto: Pixabay / Ilustracija

Kao što je to i najavio, poznati sarajevski ugostitelj Sejo Brajlović platio je troškove turistima iz Srbije na čijim su automobilima, tokom novogodišnjih praznika, u Sarajevu bile izbušene gume.

Brajlović je kupio sve nove gume, platio montiranje, balansiranje, a oštećeni turisti su od njega dobili i besplatnu večeru.

Na Fejsbuk stranici "Stranica ljubavi između Srba, Hrvata i Bošnjaka" jedan od vlasnika oštećenih automobila Bojan Gregurek se oglasio i napisao da je zahvalan na svemu što je Brajlović uradio za njega i njegovog zeta, koji je ujedno i vlasnik drugog oštećenog automobila, prenosi RTS.

"Želim samo da vam javim da je Sejo ispoštovao svaku reč", napisao je na početku svoje objave vlasnik oštećenog automobila.

Dodao je da su zahvaljujući incidentu upoznali mnogo divnih ljudi u Sarajevu, počev od policije, forenzičara, vulkanizera, vlasnika konobe Luka iz Sarajeva, kao i Brajlovića.

"Svi su pružali bezuslovnu pomoć kako su znali i umeli. Ja samo mogu da kažem hvala tom čoveku koji nam je omogućio da upoznamo predivne ljude iz Sarajeva", naveo je Gregurek u svojoj objavi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()