Snažno nevreme pogodilo Međimurje: Vetar je čupao stabla, padao grad

Vatrogasci su desetak puta intervenisali na uklanjanjanju porušenih stabala, a morali su i da ispumpavaju vodu iz pojedinih podruma

13.07.2023. 11:12
  • Podeli:
vreme jesen vetar kiša shutterstock-6461c68bc900b.webp Foto: Shutterstock

Snažno nevreme sa jakim vetrom pljuskovima i ponegde gradom, pogodilo je rano jutros  područje Međimurja.

Kako je izvestio HRT pozivajući se na lokalne medije, vetar je čupao stabla, a grad je padao od Macinca do Čakovca.

Vatrogasci su, kažu, intervenisali desetak puta na uklanjanjanju porušenih stabala, a morali su i da ispumpavaju vodu iz pojedinih podruma.

Oluja je gotovo uništila dva velika kestena na ulazu u Stari grad Čakovac, koji su tu decenijama i na neki način bili su simbol tog grada.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()