Šobot i Cvijanović o izbornim rezultatima u Banjaluci: "Imali smo velike planove"

Željka Cvijanović, član Glavnog odbora SNSD- a, čestitala je svim načelnicima i gradonačelnicima koji su ostvarili pobede na lokalnim izborima.

06.10.2024. 21:45
  • Podeli:
PXL_040624_115667090 nikola šobot Dejan RakitaPIXSELL-6702e7b50cb63.webp Foto: Dejan Rakita/PIXSELL

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke Nikola Šobot čestitao je protivkandidatu Drašku Stanivukoviću pobedu na izborima u tom gradu. 

"Želim da se zahvalim svim građanima Banjaluke koji su mi dali poverenje. Imali smo jedan koncept koji smo ponudili građanima, oni su izabrali drugačije. Želim da se zahvalim svima koji su učestvovali u kampanji, mislim da je bila korektna koliko može biti", rekao je Šobot.

Željka Cvijanović, član Glavnog odbora SNSD- a, čestitala je svim načelnicima i gradonačelnicima koji su ostvarili pobede na lokalnim izborima.

"Naš kandidat Nikola Šobot imao je viziju jedne nove Banjaluke. Naravno, tu čestitam i kandidatu koji je ponovo pobedio u Banjaluci. Imali smo velike planove sa doktorom Šobotom, nekim ko ima zaista velike ciljeve. Mi kao SNSD smo pokazali da smo partija budućnosti. Vreme je pred nama, u svakoj lokalnoj zajednici pokazaće se da li su večeras napravljeni pravi izbori", dodala je Cvijanovićeva.

Kaže da je SNSD želeo da Šobot dobije priliku da koncipira Banjaluku onako kako je ova partija to smatrala da treba da se radi.

"Smatrali smo da treba voditi računa o gradskoj sredini i prigradskim područjima, i izostale su mnoge intervencije u ovome u proteklom periodu. Optimistično smo ušli u ovu kampanju i smatrali da je Nikola Šobot, sa svojom karijerom, kao mlad čovek, neko ko ima dobru viziju Banjaluke", istakla je Cvijanovićeva.

Cvijanovićeva je dodala da su i aktivisti SNSD-a izneli sve na svojim leđima, te zahvalila predsedniku stranke Miloradu Dodiku.

"Vreme je pred nama i pokazaće se u svakoj zajednici da li su napravljeni pravi izbori. Onde gdje su kandidati SNSD-a, naravno da su to pravi izbori#, zaključila je Cvijanovićeva.

 


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()