Spajić nakon glasanja: Građani umorni od politikanstva, sve optužbe u vezi Do Kvona sramne

Milojko Spajić je glasao na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori

11.06.2023. 15:10
  • Podeli:
milojko spajić twitter (2)-63f1e8cd7257f.webp Foto: Twitter@mickeyspajic

Lider i nosilac izborne liste Pokreta Evropa sad (PES) Milojko Spajić izjavio je da očekuje pobedu na današnjim parlamentarnim izborima i da Crnu Goru, u narednih nekoliko godina, vidi kao uspešnu zemlju, posebno u domenu ekonomije.

"Razumem da su građani umorni od crnogorskog stila politike, ali parlamentarni izbori znače život u naredne četiri godine jer će parlament izglasavati reforme i zakone za sve nas", kazao je Spajić novinarima nakon glasanja.

On je rekao da se nada da će građani izaći u što većem broju na izbore i da će izborni dan proteći mirno.

Upitan da li očekuje pobedu, Spajić je odgovorio potvrdno, ali nije želeo da komentariše da li očekuje da će biti budući premijer, kao ni koga vidi kao svog potencijalnog koalicionog partnera.

On je kazao da su ovo četvrti izbori u zadnjih pola godine, i da su građani umorni od politikantstva, ličnih napada, diskreditacija i tema koje nisu bitne za građane.

"Mislimo da će se to završiti sa ovim izbornim ciklusom i očekujemo vrlo uspešnu Crnu Goru u budućnosti", rekao je Spajić.

Upitan kako komentariše navode o svojim kontaktima sa južnokorejskim državljaninom Do Kvonom, Spajić je rekao da su kontakti jedno, a da se ništa nelegalno nije desilo.

"Sve optužbe da smo primali novac su sramne i neko će odgovarati zbog njih. Svima je jasno da što je manje procenata veće su optužbe, laži i prevare. Mislimo da je svima jasno da je PES trn u oku mnogima i da je ovo zadnji pokušaj da se sabotiramo i da se ne sprovodi program Evropa sad 2", naveo je Spajić.

Po svim istraživanjima javnog mnjenja, populistički Pokret Evropa sad bi trebalo da bude okosnica buduće vlade posle nedeljnih izbora, a lider Milojko Spajić slovi za budućeg premijera.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()