Spajić: Opstrukcije postoje od početka, trudim se da se vlada formira što pre

Polovina roka od 90 dana koliko Spajić ima da sastavi novu vladu istekla je danas.

25.09.2023. 20:47
  • Podeli:
milojko spajić twitter (2)-63f1e8cd7257f.webp Foto: Twitter@mickeyspajic

Mandatar i jedan od lidera Pokreta Evropa sad Milojko Spajić kazao je da je optimista da će proevropska vlada biti formirana.

Spajić je, nakon sastanka sa predsednikom države Jakovom Milatovićem, rekao da opstrukcije postoje od početka, ali da se trudi da se vlada formira što pre, prenose Vijesti.

"Optimista sam da će se vlada formirati. Biće proevropska vlada. Ništa što je dobro nije lako, u Crnoj Gori često se stvari zakomoplikuju bez potrebe", naveo je Spajić.

Kako prenosi portal RTCG, Spajić je kazao da se on i njegov tim trude da ubrzaju pregovore.

"Svesni smo situacije da je potrebna Vlada", kazao je Spajić.

Polovina roka od 90 dana koliko Spajić ima da sastavi novu vladu istekla je danas.

Spajić ima rok do 10. novembra da sastavi vladu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()