Spojilo se more i šetalište: Herceg Novi pogodilo nevreme

Nevreme pogodilo crnogorsko primorje

02.07.2023. 10:36
  • Podeli:
crna gora nevreme twitter rtcg screenshot-64a136ed77e60.webp Foto: Twitter@RTCG screenshot

Velike padavine koje su juče pogodile Herceg Novi izavale su blokadu saobraćaja na određenim deonicama, a sve opštinske službe su na terenu. 

Direktor Komunalnog preduzeća Boris Seferović kazao je za TVCG da u Đenovićima ima nanosa u visini od 40 cm, te da je u toku akcija čišćenja rešetki.

Načelnik komunalne policije Borislav Obradović saopštio je da je na magistralnom putu u Kumboru i Baošićima u blizini restorana “Deli Radivoje” dolazilo do zastoja u saobraćaju.

„Na ovim lokacijama je zbog velike količine vode dolazilo do zastoja u saobraćaju, pa je intervenisala komunalna policija“, saopštio je Obradović, prenosi RTCG.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()