Srbin izbacio ženu iz auta kad su se vraćali s mora u Grčkoj: Posvađali se, on nastavio s detetom ka granici

Izjavio da su se vraćali sa mora u Grčkoj kada ga je supruga napala u automobilu

13.07.2024. 14:56
  • Podeli:
Vožnja_sunce_toplo vreme_Foto Pixabay-64afaeecd1fd3.webp Foto: Pixabay

Teška priča stiže iz Severne Makedonije, gde lokalni mediji pišu o slučaju koji se desio u blizini graničnog prelaza Tabanovce. Naime, muškarac i žena su se posvađali u kolima, a posle svađe, muž je ženu doslovno izbacio iz automobila. U kolima je s njim bio i njihov maloletni sin, ali i rođaka, s kojima je nastavio put ka granici.

Žena S.M. (49) iz Srbije nađena je na putu Demir Kapija - Negotino, sa vidljivim povredama, u petak oko 19.50 javljaju makedonski mediji.

Nakon što je pronađena, policija je obavila razgovor s njenim suprugom B. M. (52).

On je izjavio da su se vraćali sa mora u Grčkoj kada ga je supruga fizički napala u automobilu. Kako je navodno rekao, ona ima "zdravstvene probleme", pa je usledio fizički obračun.

Kako je rekao, tad se zaustavio, izbacio je iz automobila i nastavio put ka granici.

Policija radi na rasvetljavanju slučaja.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()