Srušila se škola u Rumuniji: Četvoro dece ostalo zarobljeno pod ruševinama

U toku je akcija spasavanja

18.12.2023. 17:32
  • Podeli:
rumunija, srušila se škola u rumuniji, 18 dec 2023 - foto Romanian Emergency Services - ISU Harghita via AP Tanjug (2)-6580adcd0bd44.webp Foto: Romanian Emergency Services - ISU Harghita via AP/Tanjug

Zgrada srednje škole u Rumuniji srušila se danas, a sumnja se da je u ruševinama zarobljeno četvoro dece za kojima se još uvek traga.

Površina obrazovne ustanove pod nazivom "Tamasi Aron" u rumunskom mestu Odoreju Sekujesku, koja se obrušila, iznosi 200 kvadratnih metara, prenosi televizija Obzervator.

Rumunski medij ističe da se na licu mesta nalaze dva vatrogasna vozila, dve ekipe Hitne pomoći, kamioni, kontejner za odlaganje otpada i tri ekipe za vanredne situacije.

Foto: Romanian Emergency Services - ISU Harghita via AP/Tanjug
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()