Steže se obruč oko ubica Ranka Eskobara: U Bijeljini uhapšen Pjanović po Interpolovoj poternici

Interpol je raspisao međunarodnu poternicu za Pjanovićem zbog učešća u ubistvu Ranka Radoševića, poznatog i pod nadimkom Eskobar.

16.03.2023. 12:16
  • Podeli:
policija rs 03 UNA-639cb4a90def3.webp Foto: UNA

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske su u Bijeljini locirali i lišili slobode Marka Pjanovića za kojim je MUP Srbije raspisalo Inerpolovu poternicu, prenosi RTRS.

Interpol je raspisao međunarodnu poternicu za Pjanovićem zbog učešća u ubistvu Ranka Radoševića, poznatog i pod nadimkom Eskobar.

U Sarajevu je u utorak uveče uhapšena Pjanovićeva devojka (22) za kojom je takođe bila raspisana međunarodna poternica zbog ubistva Ranka Radoševića Eskobara, 9. marta u Beogradu.

Ranko Radošević (54) zvani Eskobar, iz Nikšića, ubijen je 9. marta u kafiću u sklopu benzinske pumpe u Rušnju, u Beogradu. 

U vezi sa tim ubistvom, u stanu na Novom Beogradu uhapšena su dva muškaraca i maloletna devojka.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()