Strašan udes kod Banjaluke: Gorela dva kamiona i deo benzinske pumpe, jedna osoba povređena

Saobraćaj na navedenoj deonici puta u pravcu Laktaša je obustavljen

25.05.2024. 11:26
  • Podeli:
saobraćajna nesreća kod banjaluke, 25 maj 2024 - TANJUG FOTO RTRS BANJALUKA (2)-6651acc941be2.webp Foto: TANJUG/FOTO RTRS BANJALUKA

Jedna osoba je povređena u saobraćajnoj nezgodi u mestu Trn kod Banjaluke u kojoj su učestvovala dva kamiona, rečeno je za Srnu u banjalučkoj Policijskoj upravi.

Nezgoda se dogodila jutros u 3.40 časova kada je teretno vozilo udarilo u parkirano teretno vozilo sa priključnim vozilom.

Usled udesa zapalila su se oba teretna vozila i deo benzinske pumpe koja u tom trenutku nije radila. 

Naneta je materijalna šteta i na dva stuba ulične rasvete.

Foto: Tanjug/Foto RTRS Banjaluka

Požar je lokalizovan u 4.25 sati, a o svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Saobraćaj na navedenoj deonici puta u pravcu Laktaša je obustavljen.

Foto: Tanjug/Foto RTRS Banjaluka
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()