Stravični detalji napada na policijsku stanicu u BiH: Ovako je 14-godišnji dečak započeo svoj krvavi pir

Maloletnik je tri puta ubo jednog policajca, pa potom nasrnuo na drugog

25.10.2024. 13:29
  • Podeli:
policija_Sarajevo_ArminDurgut_Pixsell2-64f7369ecb5fd.webp Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Maloletni E.S. (14) koji je u četvrtak uveče ušetao u policijsku stanicu u Bosanskoj Krupi oko 20.40 sati s vrata je napao policajce nožem od kojih je jedan odmah preminuo, drugi je povređen.

Prema pisanju sarajevskog portala N1 u trenutku kada je maloletnik ušao u stanicu policajci su radili na pisanju izveštaja, a kada su ga primetili Ognjen Maran ga je upitao gde je krenuo i nakon što je otvorio vrata od svoje službene prostorije zadobio je najmanje tri uboda nožem.

Od tri uboda, navodi se, fatalan je bio onaj koji je prošao između rebara i policajca ubo direktno u srce.

Drugi policajac Avdo Hasanović pokušao je da onesposobi maloletnika koji je mahnito mahao nožem i on je zadobio višestruke povrede u predelu abdomena, povrede stomaka i povrede glave, a nakon operacije u Kantonalnoj bolnici njegovo stanje je stabilno.

Maloletnik je odmah sinoć uhapšen i pod nadzorom je policijskih organa, međutim budući da je reč o mlađem maloletniku on neće moći krivično da odgovara.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()