Tanja Fajon u bolnici

Vest o njenoj hospitalizaciji je izazvala zabrinutost i izraze podrške koje su joj uputile kolege

26.02.2024. 13:48
  • Podeli:
Tanja Fajon_Foto Tanjug Zoran Žestić-63a1b66451f8c.webp Foto: Tanjug / Zoran Žestić

Ministarka spoljnih poslova Slovenije Tanja Fajon primljena je u bolnicu zbog upale bubrega.

Iz Ministarstva spoljnih poslova su naveli da se očekuje da će ostati nekoliko dana u bolnici na lečenju u UKC-u Ljubljana.

Dodali su da je se Fajon oseća dobro, kao i da je raspoložena uprkos zdravstvenom stanju.

Vest o njenoj hospitalizaciji je izazvala zabrinutost i izraze podrške koje su joj uputile kolege, preneo je sarajevski portal Klix.ba.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()