Telo ubijenog policajca iz Bosanske Krupe izloženo u Hramu Svetog Vasilija Ostroškog: Sahrana sutra

Vlada Unsko-sanskog kantona donela je danas odluku da dan sahrane policajca Ozrena Marana, ubijenog na službenoj dužnosti, bude i Dan žalosti.

25.10.2024. 19:19
  • Podeli:
bosanska krupa policija-671bd2ab1e14a.webp Foto: AP Photo/Edvin Zulic

Telo ubijenog policajca iz Bosanske Krupe Ozrena Marana (53) izloženo je u Hramu Svetog Vasilija Ostroškog u naselju Jablanica od 18 časova. Sahrana će se obaviti sutra u 14 sati na Novom groblju u Jablanici.

Podsetimo, Marana je u četvrtak uveče ubio maloletnik (14) koji je upao u policijsku stanicu u Bosanskoj Krupi, a tom prilikom je ranio drugog policajca Avda Hasanovića. Dečak je priveden.

Vlada Unsko-sanskog kantona donela je danas odluku da dan sahrane policajca Ozrena Marana, ubijenog na službenoj dužnosti, bude i Dan žalosti.

U odluci Vlade je naglašeno da će taj dan zastave biti spuštene na pola koplja na svim zgradama u kojima su smeštene kantonalne vlasti i jedinice lokalne samouprave, prenela je Srna.Na taj neće biti održavanja zabavnih priredbi, a medijske kuće će svoje programe morati da prilagode Danu žalosti.

Policija za sada ne govori o motivima napada, a prema nezvaničnim informacijama, napadač je pre ovog čina slao čudne poruke poznanicima, opraštajući se od njih. Oni koji su ga poznavali navode da je bio sklon i religijskom ekstremizmu.

Napadač je ušao u policijsku stanicu i hladnim oružjem prvo napao Marana, koji je odmah podlegao povredama. Zatim je napao Hasanovića, koji je zadobio povrede i odmah je prevezen u Kantonalnu bolnicu "Dr. Irfan Ljubljankić", gde je stabilizovan.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()