Teška nesreća u Hrvatskoj: Poginula dva mornara

Jedan teško povređen

11.08.2024. 18:13
  • Podeli:
hrvatska pomorska policija, šibenik - 27 jul 2024 - Hrvoje Jelavic PIXSELL-66ab5b86525aa.webp Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Dva mornara su danas poginula, a jedan teško povređen u Malom Lošinju kada se dogodila nesreća s trajektom Lastovo, saopštila je policija. 

Teška nesreća se dogodila oko 15.30 sati u trajektnom pristaništu kada je pala ulazna rampa trajekta "Lastovo" teška najmanje deset tona i priklještila mornare Jadrolinije, preneo je portal Index.hr.

"Nisu nas zvali na intervenciju jer smo i sami čuli zapomaganje. Dogodilo se sve na oko 200 metara od nas. Odmah smo priskočili u pomoć i izvadili smo jednog unesrećenog iz mora. Bio je živ, povređeni su mu rame i kuk. Verujem da će ga prevesti u bolnicu", rekao je komandant smene Javne vatrogasne stanice Mali Lošinj Danijel Crnović za Danas.hr.

Saopštenjem se oglasila i Jadrolinija koja je potvrdila da su poginula dva pomorca s broda Lastovo, a jedan teško povređen.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()