Tri srpske državljanke povređene u saobraćajnoj nesreći u Severnoj Makedoniji

U udesu su teško povređene žena stara 45 godina i jedna maloletna putnica, dok je druga maloletnica zadobila lakše povrede

16.07.2023. 15:51
  • Podeli:
policija-rotacija_svjetlo-646a29ea00ca9.webp Foto: Pixabay

Tri državljanke Srbije povređene su u saobraćajnoj nesreći u blizini Graničnog prelaza "Bogorodica" kada je njhov autombil izleteo sa autoputa, saopštila je policija Severne Makedonije.

Kako se navodi, putnički automobil "suzuki", sa srpskim registracijama, kojim je upravljao D.D. (58) iz Grčke sa prebivalištem u Srbiji, izleteo je sinoć oko 23.25 sa autoputa A1 ("Prijateljstvo") u blizini Graničnog prelaza "Bogorodica".

U udesu su teško povređeni njegova saputnica V.K (45) i jedna maloletna putnica, dok je druga maloletna putnica zadobila lakše povrede, prenosi N1.

Za sve tri putnice policija navodi da su iz Srbije i da su povrede dijagnostikovane u bolnici u Đevđeliji.

Uviđaj nesreće obavila je ekipa Policijske stanice uz Đevđelije, grada u blizini kojeg je taj granični prelaz Severne Makedonije i Grčke.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()