Trivić objavila poraz na izborima za Banjaluku: "Prihvatam lično odgovornost na sebe"

Očekivali smo mnogo više, analiziraćemo sve u štabu, poručila je Trivić

06.10.2024. 21:33
  • Podeli:
PXL_170924_120722577 jelena trivić Dejan RakitaPIXSELL-6702e614ea63d.webp Foto: Dejan Rakita/PIXSELL

Kandidat Narodnog fronta za gradonačelnika Banjaluke Jelena Trivić izjavila je da preuzima punu odgovornost za poraz u Banjaluci i da će se rezultati analizirati u stranci.

"Ono što smo govorili i prezentovali, negde nije prepoznato kod većinskog dela Banjaluke. Prihvatam lično tu odgovornost na sebe u smislu vođenja kampanje. Ne želim da se sklonim. Zalažem se za isto za šta smo se zalagali. Možda je to bilo surovo, možda je građanima bilo neprihvatljivo, ali će građani nakon ove četiri godine videti jesu li izabrali dobro. Ovo nije za mene kraj, ni za Narodni front. Koliko god ljudi ima u Banjaluci koji su nam pružili podršku, a i onima koji nisu, zahvaljujem se", rekla je Trivićka.

Ona je poručila da će nastaviti borbu protiv kriminala u Republici Srpskoj.

"Ostajemo istrajni na stajalištima borbe protiv korupcije i kriminala, a što možda i nismo na najbolji način prezentovali građanima Banjaluke. Možda smo prezentovali preoštro ili pregrubo. Iznosili smo istinu, ništa slagali nismo. Uslovi su bili neravnopravni, ali ovo nije izgovor za ovakav rezultat. Očekivali smo mnogo više, analiziraćemo sve u štabu", rekla je Trivić i poručila da od svoje borbe ne odustaje i da su ovo prvi izbori za stranku, a politika je često maraton, a ne bitka za jedan dan.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()