Tragedija na magistralnom putu Bar-Ulcinj: Poginulo troje mladih ljudi

Istraga je u toku

18.02.2024. 09:51
  • Podeli:
crna gora crnogorska hitna shutterstock-6497084bd7dfe.webp Foto: Shutterstock

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između subote i nedelje na putu Bar - Ulcinj poginule su tri mlade osobe, saopštio je jutros Operativno komunikacioni centar Uprave policije Crne Gore.

U saobraćajnoj nesreći u mestu Vidikovac poginuli su D.M (21) iz Ulcinja, B.B. (20) iz Bara i N.D. (18) iz Rožaja, navedeno je u saopštenju.

U Oštoj bolnici Bar, na medicinskom zbrinjavanju su L.P. (18) i A.V. (18) iz Bara, koje su zadobile povrede opasne po život.

Nesreća se dogodila oko 40 minuta posle ponoći, prenose crnogorski mediji.

"Do udesa je došlo usled kontakta automobila marke ‘Audi A3’, ulcinjskih registarskih oznaka, kojim je upravljao M.D. i vozila ‘Seat’ barskih tablica, za čijim volanom je bila B.B. (20). Na licu mesta su stradali vozač audija i N.N. koja je bila suvozač u ‘Seatu’. Devojka B.B. koja je vozila ‘Seat’, podlegla je povredama u 2 sata i 30 minuta u bolnici“, saopšteno je Bar Infu iz policije.

Uviđaj je obavila tužiteljka Osnovnog državnog tužilaštva u Baru Mirjana Tankosić Vučinić, uz prisustvo veštaka saobraćajne struke, kriminalističkog tehničara Odeljenja bezbednosti Bar.

Saobraćaj je na toj deonici puta u oba smera bio zatvoren do pet sati. Okolnosti pod kojima je došlo do saobraćajne nesreće, utvrdiće istraga.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()